Product 1 tot 16 (van 18 producten)
Paginas: 12Volgende
Aantal producten op een pagina:
Sorteren op
Afb.
Product
Omschrijving
Prijs
Kopen
GASTRONOMISCHE Wijn azijn  " Vinaigre de Banyuls"
Cellier des Templiers produceert ook, volgens een voorouder
lijke bereidingswijze, een azijn van Banyuls van hoge kwaliteit.
De basis is een zoete Banyulswijn, gevinifieerd volgens de
traditionele methode en gedurende 4 jaar bewaard in eiken
houten vaten die aan de zon worden blootgesteld
Mettertijd krijgt deze wijn een kleur van gebrande topaas met een goudkleurige schijn. De geurindruk is houtachtig en ge-
kruid en het dominerende aroma is het karakteristieke
" rancio " dat doet denken aan verse noten.
De eigenlijke azijnvorming gebeurt volgens het verbeterde
Orléans-procedé met behulp van zorgvuldig uitgezochte
azijnabacteriën.Vervolgens veroudert de azijn in houten vaten
gedurende 12 maanden.
Banyuls Azijn nuanceert de smaak van groenten
Banyuls Azijn is verbazingwekkend in Marinades
Banyuls Azijn verlevendigt uw sausen
Banyuls Azijn prikkelt het gehemelte in Déglaçages.
€9,75
Collioure Madeloc "Blanc "

Een Lekker, fruitige wijn jong te drinken bij vis, zeevruchten
alsook eventueel bij een geitekaasje.
€12,75
Collioure  Schiste de Valbonne "Blanc"

Witte wijn bewaard in nieuwe eiken vaten in een kelder
gedurende 30 dagen.Vandaar krijg je een fijn smaak met een evenwichtige afdronk die perfect past bij elke vis in een saus,
of carpaccio van zalm , zelfs met gegrild wit vlees
€17,25
Collioure Rosée de Schiste " pétillant"

Licht parelende rosé, met een fijne frambozen smaak
fris te serveren bij een temperatuur van 6°
Als apéritief
€13,60
Collioure Aquarelle Rosé

Dit is een lekkere rosé die past bij vis,zeevruchten gegrild vlees,of salades
€10,75
Collioure Cuvée de la Salette Rosé

Een echte gastronomische Rosé, past zeer goed bij
een charcuterieschotel, gerookte zalm, gebakken of
gegrilde vis,of gegrild vlees alsook bij zeevruchten
Probeer eens een Tagliatellie Forestière
voor 4 Pers. 300 gr Tagiatellie, 700 g boleten (champ)
40 gr boter, 20 cl room - 10 cl Banyuls ( Vieille Réserve )- basilicum - zout en peper
Smelt de boter in een pan . Bak de in fijne plakjes gesneden
boleten aan op een hevig vuur. Giet er de Banyuls over. Voeg
zout en peper toe en laat even inkoken.
Voeg vervolges de room toe en laat nog 15 min. sudderen
Kook de tagliatellie gaar in gezouten water en laat ze uitlekken
Haal de pan van het vuur en meng de tagiliatellie onder de
saus. Bestrooi met basilicum.
Hierbij dan een glaasje " Cuvée de la Salette Rosé "
Smakelijk
€12,75
Collioure Cuvée Saint Michel Fruitig Rg

Een rode wijn die perfect geschikt is bij gegrild vlees, en zelf bij de nieuwe keuken, er is een lichte gepeperde smaak aanwezig.
€13,50 €9,45
Collioure Schiste de Valbonne r

Dit is een wijn die past bij ragôut van everzwijn, vlees in saus
met champignons en met kruiden.
Niet te jong drinken!!!

€17,61 €12,30
Collioure Chât. Reig

Een zeer goede rode wijn. Mag flink verouderen,
te drinken bij rood vlees en saus of wildgebraad alsook
sterke kazen
€24,76
Collioure L′Espérade
Lekkere wijn voor bij gevogelte gebraden of in saus
of gegrild rood vlees
€14,50 €10,15
Collioure Domaine du Roumani
Deze wijn past uitstekend bij rood gegrild vlees, fijne gerechten en nieuwe keuken.
Ook best niet te jong drinken.
€15,50 €10,85
Collioure Château des Abelles

Een passende wijn voor bij rode vlees gerechten, alsook rood vlees in saus, gebakken vis en kazen
Zeker niet te jong drinken.
€17,50 €12,25
Collioure Domaine de le Banette
Geschikt voor bij een Hazenpeper, lendenstuk met
champignons lamsvleees met amandelen, soufflé met parmesan
€17,50 €12,25
Collioure Premium

Dit is een top wijn exceptionel, een zeer mooie concentratie
en met veel finesse. Zeer passend bij een luxueus vleesgerecht,tussenribstuk alsook hertekalf.
€35,00 €26,25
Rancio sec fin gourmet

Dit is een wijn die geschikt is om het verrijken van Uw
sausen , stoofpotjes, wild konijn, coq au vin. Om te deglaceren.
€11,70
Product 1 tot 16 (van 18 producten) Paginas: 12Volgende